Інформує Координаційна рада (26.10.2014)

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: Неділя, 26 жовтня 2014, 13:27

Благодійна ярмарка
Благодійна ярмарка
Події на Сході України не залишають байдужими жителів нашого району. Адже військову службу там несуть наші земляки, прості українці, хлопці та чоловіки з малозабезпечених сімей. Вони добровільно стали на захист кордонів Батьківщини, щоб зберегти нашу з Вами незалежність та єдність України. Влада виявилась не готовою захистити нас і протиставити ворогу добре оснащену армію. Це силами волонтерів, коштами фермерів, підприємців та більшості небайдужих громадян  вдалося одягнути та оснастити необхідною амуніцією воїнів нашого району. І нас тішить сьогодні те, що серед мурованокурилівчан немає загиблих та поранених. Можливо це  це ті кошти, відірвані з сімейного бюджету, щирі дитячі листи та малюнки солдатам, молитви всіх нас зберегли життя хлопцям. Координаційна рада дякує всім тим, хто підставив своє плече у зборі коштів, речей, продуктів харчування для підтримки Української Армії. Україна буде єдиною, незалежною державою. У нашої Армії є надійний тил, це ми з Вами, дорогі земляки. Допоможемо нашим захисникам хто чим може, матеріально і морально. Їм дуже потрібна наша єдність та прагнення перемогти загарбників.

Минулого тижня в касу Координаційної ради надійшло  36740 грн.  Свої  внески у добру справу вже вкотре зробили приватні підприємці Стороженко Надія Василівна – 1000 грн., Фірманюк Віктор Анатолійович – 1000 грн., сім’я Класонових – 1000 грн., Сім’я Латюк з с. Роздолівка – 400 грн., приватні підприємці Мельник Олександр – 500 грн., Баранюк Олександр  – 200 грн.,  Зоя Сопілко втретє здала 200грн., підприємець Мельник Галина Галактіонівна з с. Роздолівка – 50 грн., Мельник В.П. – 10 грн.

ТОВ “ РДО “ Україна поповнило рахунок Фонду “ В єдності – сила” на 20 000 грн.

Працівники структурної одиниці Мурованокуриловецькі електричні мережі внесли в касу Координаційної ради кошти в сумі 4655 гривень.

Велику ярмарку влаштували учителі та учні Рівненської школи і зібрали на зимовий одяг солдатам 2600 грн. А сільська громада підчас святкування Дня села пожертвувала 1700 грн.

Досить активно пройшла Ярмарка розпродажу власної випічки в дитячому садочку "Сонечко", а виручені кошти в сумі 3680 грн. батьківський комітет передав Координаційній раді. Нещодавно нам принесли малюнки дітей райцентрівських дитячих садочків. І в кожну посилку з військовою амуніцією, яку ми відправляли в зону бойових дій, ми вкладали малюнки малечі та  щирі листи учнів шкіл району. Наші воїни високо оцінили ці вклади і дуже дякували за тепло сердець і гарні побажання дітвори.

Працівники   відділу  Культури  зібрали  для потреб військових 2400 грн. і передали їх в касу Координаційної ради.

Збір коштів продовжується. Зима не за горами і військовим потрібно буде допомагати. Ми всі хочемо Миру і стабілізації обстановки на Сході України, ми впевнені в тому, що все у нас буде гаразд. Але потрібно бути готовими і до гіршого. Тому всі кошти, які ми зберемо, будуть знаходитись на рахунку нашого Фонду *В єдності – сила * та будуть використані при потребі.

Для тих, хто хоче приєднатись до волонтерського руху по збору коштів та допомозі військовослужбовцям нашого району, запрошуємо до офісу Координаційної ради, що знаходиться в приміщенні ТОВ * Будсервіс*, вул.. Леніна 74, тел. 098 318 24 92

Детальні звіти про нашу роботу щонеділі публікуються в районній газеті «Наше Придністров’я», на сайті Мурованих Куриловець www.mur-kur.in.ua, на сайті благодійного фонду «В єдності - сила» (заснований нашою радою) www.esyla.org та озвучуються по місцевому радіо.

 

Внести  кошти можна будь-яким зручним для вас способом. Або на рахунок БФ «В єдності  - сила!»:

БФ "В Єдності - сила"

23400, Україна, Вінницька обл., смт. Муровані Курилівці, вул.Леніна, 174

р/р 26007055321945 в ПАТ КБ "ПриватБанк"

МФО 302689 ЄДРПОУ 39400136

Або переказом через термінал ПриватБанку:

Картка ПриватБанку  - 5168755602090710 Фірманюк Л.В.

У вас немає прав для коментування