Ство­ре­но Ко­ор­ди­на­цій­ну ра­ду з на­дан­ня ад­ре­с­ної до­по­мо­ги мо­бі­лі­зо­ва­ним чо­ло­ві­кам ра­йо­ну

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: Понеділок, 20 жовтня 2014, 13:40

З іні­ці­а­ти­ви фе­р­ме­рів ра­йо­ну, спі­л­ки при­ва­т­них пі­д­п­ри­є­м­ців, во­ло­н­те­рів в рай­це­н­т­рі ство­ре­но Ко­ор­ди­на­цій­ну ра­ду по на­дан­ню ад­ре­с­ної до­по­мо­ги мо­бі­лі­зо­ва­ним чо­ло­ві­кам на­шо­го ра­йо­ну, які ста­ли на за­хист Ба­ть­кі­в­щи­ни та бе­руть участь у вій­сь­ко­вих ді­ях на схо­ді Укра­ї­ни.

До скла­ду Ра­ди вхо­дять: го­ло­ва – В.І. Ла­тюк, се­к­ре­тар – І.В. Лі­ще­н­ко, Л.В. Огі­р­чук, В.А. Фі­р­ма­нюк, В.А. Фі­р­ма­нюк, В.Р. Ста­н­ків­сь­кий, В.В. Го­ра, Ю.І. Вой­т­ко, В.П. Кон­д­ра­тюк, Л.Г. Кла­со­но­ва, Н.О. Ка­мін­сь­ка, І.В.Книжник.

Ме­тою Ра­ди є ко­ор­ди­на­ція дій на збір до­б­ро­ві­ль­них по­же­р­т­ву­вань жи­те­лів ра­йо­ну у ви­гля­ді ко­ш­тів, про­ду­к­тів ха­р­чу­ван­ня, при­д­бан­ня бро­не­жи­ле­тів, ка­сок, тер­мо­бі­ли­з­ни, спе­ці­а­ль­но­го взут­тя для вій­сь­ко­вих та до­с­та­в­ки не­об­хід­них ре­чей до місць при­з­на­чен­ня мо­бі­лі­зо­ва­них зе­м­ля­ків.

На пер­шо­му за­сі­дан­ні бу­ло ви­рі­ше­но ор­га­ні­за­цій­ні пи­тан­ня, об­ла­д­на­но офіс у при­мі­щен­ні ко­ли­ш­ньо­го ПМК. При­д­ба­ні три ка­с­ки,  бро­не­жи­ле­ти, об­му­н­ди­ру­ван­ня для трьох мо­бі­лі­зо­ва­них  За­ва­ди В., Шве­ця В., Ма­цю­ка А. та ві­ді­с­ла­но “Но­вою По­штою” до мі­с­ця їх дис­ло­ка­ції. Також  закуплено спорядження  для Руслана Горбачука, який днями також їде  на захист Батьківщини. Та­кож ви­рі­ше­но ство­ри­ти ба­зу во­ло­н­те­рів, які бу­дуть до­по­ма­га­ти у збо­рі ко­ш­тів, не­об­хід­них для ар­мії ре­чей у всіх на­се­ле­них пу­н­к­тах ра­йо­ну та ор­га­ні­зо­ву­ва­ти їх до­с­та­в­ку у спе­ці­а­ль­но об­ла­д­на­ні мі­с­ця.

 

Ра­да ра­йо­ну бу­де ті­с­но спів­пра­цю­ва­ти з Ко­ор­ди­на­цій­ною ра­дою об­ла­с­ті та за­без­пе­чу­ва­ти в ос­но­в­но­му при­зо­в­ни­ків, мо­бі­лі­зо­ва­них з Му­ро­ва­но­ку­ри­ло­ве­ць­ко­го ра­йо­ну, а при на­я­в­но­с­ті до­с­та­т­ньої кі­ль­ко­с­ті не­об­хід­них ре­чей, до­с­та­в­ля­ти їх ін­шим за­хи­с­ни­кам Ві­т­чи­з­ни.

Пі­д­ час за­сі­дан­ня Ко­ор­ди­на­цій­ноі ра­ди бу­ло про­ве­де­но те­ле­фон­ні пе­ре­го­во­ри з Ма­цю­ком Ана­то­лі­єм. Всі при­су­т­ні по­дя­ку­ва­ли Ана­то­лію за му­ж­ність і ба­жан­ня за­хи­ща­ти Укра­ї­ну, по­ві­до­ми­ли про при­д­ба­ну вій­сь­ко­ву аму­ні­цію і за­пе­в­ни­ли, що зе­м­ля­ки зроб­лять все для то­го аби на­ші со­л­да­ти бу­ли за­без­пе­че­ні всім не­об­хід­ним. По­ба­жа­ли зе­м­ля­кам бе­ре­г­ти се­бе і по­ве­р­ну­тись не­ушко­дже­ни­ми до­до­му.

Чле­ни ра­ди та­кож ви­рі­ши­ли опі­ку­ва­тись сі­м’я­ми мо­бі­лі­зо­ва­них і при по­т­ре­бі за­без­пе­чу­ва­ти ро­ди­ни всім не­об­хід­ним. На за­сі­дан­ні ви­рі­ше­но зве­р­ну­тись до жи­те­лів ра­йо­ну не бу­ти бай­ду­жи­ми, по мо­ж­ли­во­с­ті до­по­ма­га­ти ор­га­ні­зо­ву­ва­ти ак­ції по збо­ру ко­ш­тів та про­ду­к­тів ха­р­чу­ван­ня для по­т­реб Укра­ї­н­сь­кої Ар­мії, ста­ва­ти во­ло­н­те­ра­ми ці­єї по­т­рі­б­ної спра­ви. Ко­н­та­к­т­ні те­ле­фо­ни офі­су Ко­ор­ди­на­цій­ної ра­ди: 2-25-83,  моб. 098-318-24-92.

Ка­р­т­ка ре­к­ві­зи­тів для про­ве­ден­ня опе­ра­цій по за­ра­ху­ван­ню на ка­р­т­ко­вий ра­ху­нок: уста­но­ва Му­ро­ва­но­ку­ри­ло­ве­ць­ке ТВБВ №10001/047, МФО 302076, код ЄД­Р­ПОУ 09302607, но­мер тра­н­зи­т­но­го ра­ху­н­ку  за опе­ра­ці­я­ми з пла­ті­ж­ни­ми ка­р­т­ка­ми 29247568000001, при­з­на­чен­ня: для за­ра­ху­ван­ня на ка­р­т­ко­вий ра­ху­нок №26259510961242, ПІП - Ла­тюк В.І., до­по­мо­га зброй­ним си­лам.

 

 Наталія КАМІНСЬКА.

 

У вас немає прав для коментування