Інформує Координаційна рада (6.11.2014)

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: П'ятниця, 07 листопада 2014, 01:42

Координаційна рада діє

Ця несподівана війна на Сході України хоч якимось краєм, та вступила в домівку кожного із нас. Прихід зими додав проблем солдатам і турбот волонтерам. Військовослужбовці, добровольці нашого району тримають постійний, щоденний зв'язок з членами Координаційної ради. Вони знають, що реакція на потреби фронту миттєва. Ніхто не залишається байдужим, бо  всім відомо, що армія боєздатна, коли має надійний тил. А тил у нашому районі надійний. Якщо пенсіонери та малозабезпечені люди виділяють з сімейного бюджету 5, 10, 20 гривень, то ці кошти дійсно допоможуть солдатам, бо віддані вони від душі, щиро, з вірою в перемогу добра над злом.

Минулого тижня залишились небайдужими  і внесли свій внесок на підтримку і забезпечення наших воїнів такі громадяни:

1.Корчевська Катя смт.Муровані Курилівці -50грн.

2. Ткачик Віталій с.Жван  - 50грн.

3. Ругляк Георгій Васильович смт. Муровані Курилівці -100грн

4. Мельник Галина Галактіонівна с.Роздолівка - 50 грн

5. Ліщенко Інна Вікторівна смт. Муровані Курилівці  - 100 грн.

6. Камінська Наталія Орестівна - 100 грн.

7. Пацанівський Олександр, Сидорук Олександр зі своїм сином    Олександром, Луцак Микола, Слободецький Леонід, Книшоїд Віктор смт. Муровані Курилівці – 340 грн.

8. Гук Ніна Іванівна  - принесла  речі  для солдатів.

9. Колектив дитячого садка с.Перекоринці – 150 грн.

Жителі сіл Степанок  та Морозівки  зібрали на потреби Армії картоплю, але в даний час немає потреби доставляти її в зону АТО, тому зібрану картоплю було продано. Виручені кошти в сумі 2900 грн. ( Степанки ) та 2045 грн. ( Морозівка ) передано на рахунок Координаційної ради.

Велика подяка головам цих сільських рад Петру Гуцолу та Івану Позуру за особисту участь та організацію збору картоплі, а також жителям сіл Степанки та Морозівка за  матеріальну допомогу військовослужбовцям.

Особлива вдячність сільському голові с. Курашовець  Олександру Наконечному, який виділив по 2000 грн. кожній сімї військовослужбовців, а їх в Курашівцях 8. Він також завіз дрова матері солдата Швеця Віталія і організував оранку городу.

А приватний підприємець  Віктор Фірманюк, за дорученням Координаційної ради доставив у Вінницьку військову частину №3008 продукти харчування, військову амуніцію, ліхтарики, бензопилу та інші речі на суму 4000 грн. Він також передав солдатам на передовій листи і малюнки дітей різного віку з нашого району. Учні шкіл та дитячих садочків дуже гарно, патріотично оформляють свої листи та малюнки. Це справжні шедеври! А  зміст листів настільки теплий, щирий, підбадьорливий, що гордістю проймаєшся за наше майбутнє покоління. У нас підростають справжні патріоти. Велика вдячність їм, їхнім батькам та педагогам за розуміння, співчуття, патріотичний дух та підтримку захисників Вітчизни. Сподіваємось, що і надалі діти будуть підтримувати бойовий дух військовослужбовців своїми листами. Чекаємо на них в приміщенні Координаційної ради.

Координаційна рада дякує всім, хто долучився до збору коштів на допомогу військовослужбовцям і просить не забувати про те, що наші земляки стоять на сторожі нашого з Вами Миру та спокою. Вони щоденно потребують нашої уваги і підтримки. В польових умовах несення служби, перебуваючи під обстрілом ворожих військ, їм постійно потрібен  теплий одяг, взуття, побутові речі та військова амуніція. Все це потрібно знайти, купити і доставити солдатам. Ми не можемо відмовити їм. Ми всі маємо відмовити в чомусь собі, а віддати належне нашим захисникам. Сподіваємось на більшу активність жителів райцентру та всіх тих, хто ще не підтримував Армію своїми пожертвами.

Я за тебе молюсь, український солдате!

Я за тебе боюсь, хоч не я твоя мати,

І благання я шлю до високого неба,

Ти  залишся  живим, більш нічого не треба.

У вас немає прав для коментування