Координаційна рада продовжує збір коштів на потреби земляків- військовослужбовців

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: Субота, 15 листопада 2014, 21:19

Хоча весь світ домовлявся з Росією про перемир’я, але результати сумні. Наші воїни продовжують захист Вітчизни і нас з Вами в нелегких умовах, погодніх перепадах, недостатньому забезпеченні зброєю, одягом, продуктами харчування. Але вони сповнені бойового духу, почуття патріотизму та незламності віри в перемогу. Вони не жаліються і не нарікають, адже пішли захищати нашу незалежність добровільно і готові стояти до кінця.

А ми, жителі району, хто як може підтримуємо наших відважних земляків. Минулого тижня наймолодші мешканці району, вихованці райцентрівського дитячого садка “Дзвіночок” разом із вихователями, працівниками установи та батьками влаштували осінню ярмарку, щоб виручені кошти передати на придбання необхідної амуніції для військовослужбовців. І це їм вдалося. В Координаційну раду було передано 3003грн. 75 коп. Перед початком ярмарки виступила член Координаційної ради району Камінська Н.О. Вона розповіла присутнім про діяльність ради та труднощі солдатських буднів, про те, що з телефонних розмов дізнаються про потреби солдат і щотижня намагаються відсилати потрібні речі солдатам ,щоб хоч трошки зігріти їх і запевнити, що земляки дбають про них. А запрошена на ярмарку поетеса Демба В.А. подарувала дитячій установі та Координаційній раді запис її пісні “Я воюю на сході” у виконанні Оксани Новик. Вона попросила по можливості передати цей диск всім солдатам. На конверті вона написала: “ З повагою і підтримкою, з молитвою і масою найкращих побажань справжнім і мужнім чоловікам. Вертайтесь живими! Вас чекають рідні, для них ви найдорожчі. Бережіть себе! Ми пишаємось Вами!”

А учениця 3-ого класу Мурованокуриловецької школи №2 Ангеліна Мізірійчук принесла в Координаційну раду 100 грн., які вона збирала для своїх потреб, але вирішила, що краще допомогти добровольцям, які захищають наше мирне життя. Це прояв справжнього патріотизму та любові до Батьківщини. Покоління таких дітей, як Ангеліна буде жити у вільній європейській Україні.

Також, Мурованокуриловецька селищна рада передала Координаційній раді 1810 грн., вилучених зі скриньки пожертвувань громадян.

Свій, вже  не перший  внесок  на допомогу військовослужбовцям в сумі 200грн. зробив приватний підприємець Ю.В. Страпачук.

По 100 грн. зі своїх заощаджень пожертвували жителі Мурованих Куриловець Рейкало А.Ф., Терлецький І.С. та житель с. Роздолівки Латюк В.І. 50 грн. – Гарвасюк В.Ю. Муровані Курилівці.

Наші хлопці зараз протистоять другій за силою армії світу. Армії чудово оснащеній, армії, яка має великий досвід загарбницьких війн, і яка може розраховувати майже на безмежні резерви, як людських ресурсів так і матеріального забезпечення. Але та армія не має головного, що мають наші військові: сильної мотивації та високого рівня  бойового духу. Тому, що вони відчувають нашу підтримку і знають, що ризикують життям недарма. Маємо зробити все від нас залежне, щоб створити надійний тил для нашої героїчної армії. Дякуємо всім за допомогу та просимо не зупинятися і не забувати про наших захисників.

Не сумнівайтесь, Ваші скромні грошові пожертвування до копійки будуть використані лише для добровольців та мобілізованих до Армії  наших земляків. Ми щоденно спілкуємось з ними у телефонному режимі і до подробиць знаємо, що потрібно кожному з них.

Протягом двох останніх тижнів додаткову амуніцію, засоби обігріву та продукти харчування отримали більше 10-ти наших військовослужбовців. Координаційна рада щодня отримує слова подяки від батьків та родичів солдат за якісний теплий одяг, взуття та інші необхідні солдату речі. Але працюємо ми не задля подяки чи визнання, а в ім’я світлого майбутнього для України і всіх нас. Лише всі разом, загальними зусиллями відстоїмо і захистимо рідну землю. Слава Україні! Героям Слава! Україна – понад усе!

У вас немає прав для коментування