Координаційна рада інформує (17.01.15)

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: Субота, 17 січня 2015, 04:08

Минулого тижня члени Координаційної ради мали нагоду зустрічати і поспілкуватись з односельцями, жителями Мурованих Куриловець  Назаром Гвоздюком та Анатолієм Мацюком, які приїхали в короткотермінову відпустку із зони АТО. Ми дізнались, що Назар, недавній випускник райцентрівської школи №2 є волонтером Чернівецького Координаційного штабу “Буковина – українському війську”, бере активну участь в акції “Авто для АТО”. Анатолій – солдат протитанкових військ, служить на передовій.

Хлопці розповіли про військові будні, побут солдатів, їхнє оснащення та  харчування. Вони дякували волонтерам та всім жителям району за матеріальну допомогу та моральну підтримку. Особливу подяку висловили  хлопці учням шкіл та вихованцям дитячих садків за малюнки та обереги, передані їм разом з військовою амуніцією. І Назар і Анатолій сповнені бойового духу та патріотизму і готові й надалі захищати Батьківщину. Ми пишаємося своїми земляками і віримо в те, що незабаром в Україні буде мир і спокій.

Небайдужі жителі району не перестають поповнювати казну Координаційної ради своїми пожертвами:

Василь Немець  -  1017 грн., вилучено зі скриньки в магазині.

Сім’ї Миколи та Олександра Чемериських – 1000 грн.

Дитячий садок с.Немерче  -  342 грн.

Олена Василівна Мороз  -  200 грн.

Сім’я Анатолія Дерика с.Роздолівка – 200 грн.

Микола Онуфрійчук     - 100 грн.

Володимир Сауляк    -   100 грн.

Галина Василівна Басистюк  - 100 грн.

Галина Галактіонівна Мельник – 100 грн.

Віктор Дмитрович Слободянюк пожертвував нові утеплені чоботи.

Сім’я з Мурованих Куриловець -   100 грн. 

Координаційна рада, військовослужбовці та їхні родини щиро дякують всім, хто вносить свій посильний внесок,  за розуміння, небайдужість і велику підтримку добровольців-захисників Вітчизни.

На даний час в касі Координаційної ради  є 12 000 грн., а на банківському рахунку – 24 000 грн.

Ми опікуємось не лише матеріальним забезпеченням військовослужбовців, а також піклуємось про їхніх батьків, дружин та дітей. Минулого тижня члени Координаційної ради Володимир та Віктор Фірманюки відвідали батьків Олександра Басика в с.Вінож, братів Ковалів в с. Привітне, дружину та доньку ще одного бійця в селі Вищеольчедаїв.

Приємною новиною тижня стало те, що жителька селища Марія Юріївна Мельник стала ініціатором акції  “Звяжи шкарпетки чи рукавиці – зігрій солдата”. Тож запрошуємо всіх, хто вміє в'язати долучитись до цієї потрібної справи.

Хто ж не вміє – може допомогти нитками. Підходять нитки з розторочених старих в’язаних речей. Хто бажає навчитись в'язати шкарпетки, перчатки отримає безкоштовні уроки. Контактні телефони Марії Юріївни дом. 2 28 89, моб. 096 205 01 78.

Давайте ж всі разом зігріємо наших захисників України.

 

У вас немає прав для коментування