Чергове засідання Кооринаційної ради (16.01.15)

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: Субота, 17 січня 2015, 23:26

Чергове засідання Кооринаційної ради (16.01.15)На засіданні Координаційноі ради було підведено підсумки роботи за минулий рік. Людмила Огірчук та Віктор Фірманюк звітували про амуніцію, яку було закуплено для воінів-земляків. Фінансовий звіт готується і найближчим часом буде опублікований на сайті Координаційноі ради.

Було також проінформовано, що за час різдвяних свят жителями сіл району було зібрано та передано в Координаційну раду 20708 грн. На даний час в касі ради є 31870 грн. Всі ці кошти акумулюються в касі і будуть використовуватись на потреби мобілізованих.

Члени Координаційноі ради задоволені тим, що отримують подяки від солдат та іхніх родин за турботу і придбання якісного військового обмундирування та продуктів харчування.

Також обговорювалось питання виготовлення сухих борщових наборів для відправки на передову. Таких готових наборів вже є більше 50. Велика подяка була висловлена Маріі Мельник за організацію та залучення волонтерів у селах району. Активну участь у цій справі бере підприємець Віктор Станківський.

З ініціативи Маріі Мельник було організовано в'язання шкарпеток та спеціальних рукавиць для солдатів на передовій. До цієі акціі долучились жінки всіх населених пунктів району. Багато готових виробів вже передано військовим та доставлено пораненим у військовий санаторій. Акція продовжується.

Підприємець Олександр Мельник інформував про проведення акціі " Допоможи солдату", яку було проведено підчас ярмарку в Мурованих Курилівцях 10 січня і зібрано 4350 грн.

Завідувач відділу освіти РДА Багрій П. В. Розповів про проведені заходи по патріотичному вихованню молоді у навчальних закладах освіти та організований флешмоб. Він передав в Координаційну раду прапор Украіни, виготовлений учнями шкіл, листи та обереги солдатам від дітей нашого району. Петро Васильович запевнив присутніх в тому, що педагогічні та учнівські колективи готові брати активну участь в акціях підтримки воінів-земляків.

На цьому ж засіданні до складу Координаційноі ради було прийнято волонтера Олега Андронюка, жителя Мурованих Куриловець.

Також було організовано звуковий звязок з волонтерами з м. Ямпіль. Вони запропонували шляхи співпраці та допомоги дітям, батьки яких служать в АТО. Було обговорено важливі питання щодо допомоги пересувному госпіталю та пораненим солдатам, які знаходяться на лікуванні у Вінницькому військовому санаторіі.

Члени Координаційноі ради сповнені оптимізму і віри у краще. За такоі активноі фінансовоі та моральноі підтримки населення наші воіни- земляки будуть забезпечені всім необхідним і тим самим наблизять день закінчення військових дій на сході Украіни.

У вас немає прав для коментування